Scară telescopică 2x7, înăltime 4,4 m

Cod: ZEBRIK2X7T
935 lei 772,73 lei fără TVA
În stoc (>10 buc)

ZARUKA01-NEWTRANS

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Scară telescopică 2x7

Cele mai mari avantaje ale acestei scări sunt dimensiunile de transport mici, greutatea mică și ușurința de depozitare excelentă. Împreună cu realizarea de calitate din aluminiu rezistent, acest lucru face din aceasta un ajutor excelent acasă, în grădină și pe șantier. Scara se remarcă de asemenea prin manipulare simplă și asamblare/dezasamblare intuitivă. O puteți utiliza ca și scară de proptit și ca scară sub formă de "A". Parte a scării este și husa, care facilitează și mai mult transportul și totodată împiedică deteriorarea ori zgârierea scării.

Scara telescopică poate fi adaptată cu ușurință la condițiile și la înălțimea pe care doriți să o atingeți. Datorită designului său ingenios, este ușor și simplu de pliat sau desfăcut. Pur și simplu ridicați picioarele sale tubulare și extindeți scara. Este ușoară și încape cu ușurință în mașină atunci când este pliată.

  • Lungime totală: 440 cm
  • Înălțime de lucru: 570 cm
  • Dimensiuni la transport: 48 x 17 x 91 cm
  • Greutate: 15,2 kg
  • Sarcina maximă: 150 kg (în conformitate cu EN-131)
  • Distanța dintre trepte: 30 cm

Geanta este făcută pe măsură, așa că va oferi protecție suplimentară pentru scara dvs.. Dacă nu aveți unde să puneți scara, puneți-o pur și simplu în geanta neagră, care se potrivește cu orice! Geanta este realizată dintr-un material durabil care protejează scara de deteriorări mecanice minore, zgârieturi etc.

Pentru a instala stabilizatorul inferior, este necesar să se îndepărteze nitul de la picioarele scării, care fixează piciorul împotriva deteriorării în timpul transportului.

Parametri suplimentari

Categorie: SCĂRI TELESCOPICE
Garanţie: 7 ani
productType: ladder
Înălțimea de lucru [mm]: 5700
Lungimea scării [mm]: 4400
Portanța maximă [kg]: 150
Greutatea scării [kg]: 15,2
Număr fuscele: 2x7
Pas fuscele: 300

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: