Scară telescopică PROFI 1x7, lungimea 2,7 m, negru si portocaliu

Cod: ZEBRIK1X7WTCC
539 lei 445,45 lei fără TVA
În stoc (>10 buc)

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Scară telescopică PROFI 1x7, înălțime 2,7 m, negru si portocaliu

Scara telescopică profesională cu 7 trepte va satisface toate așteptările dumneavoastră. Construcția modernă compusă din țevi de aluminiu de diferite diametre permite ca scara să fie pliată în dimensiuni incredibil de mici (pachet de 89x9,5x47,5 cm). În câteva momente o puteți deschide și transforma într-o scară cu o înălțime de până la 2,7 m.

Scara telescopică pliată este depozitată într-un sac de transport. Aceasta o face ușor de transportat și de depozitat. Este ușoară și încape ușor în mașină atunci când este pliată. În același timp, este foarte durabilă și sigură. Poate rezista la o greutate de până la 150 kg.

Manipulare ușoară, flexibilitate mare

Scara telescopică poate fi extinsă cu ușurință în funcție de situație și de înălțimea pe care trebuie să o accesați. Datorită designului său ingenios, aceasta poate fi pliată sau desfăcută ușor. Pur și simplu ridicați picioarele și extindeți scara. Dispozitivele de siguranță încorporate se fixează la poziție și puteți utiliza scara fără nicio problemă. Elementele de siguranță sunt apoi dezactivate și scara se pliază din nou. Scara este echipată cu un stabilizator pentru a asigura și mai multă siguranță și stabilitate în timpul folosirii. Scara are, de asemenea, 2 roți mici, care o fac mai ușor de manevrat.

În plus, este foarte flexibil. Puteți ajusta întotdeauna lungimea scării în funcție de situație. Nu este nevoie să o extindeți complet de fiecare dată, pur și simplu extindeți doar numărul de trepte care vă sunt suficiente. Între treptele scării sunt lăsate spații suficiente pentru a evita riscul de prindere a degetelor la pliere. Această caracteristică este deosebit de utilă la plierea și desfacerea rapidă a scării, unde pot apărea mișcări neprevăzute.

Specificațiile tehnice ale scării:

  • Lungime totală: 270 cm
  • Lungime când este pliată: 83 cm
  • Dimensiuni de transport: 89x9,5x47,5 cm
  • Greutate: 7,2 kg
  • Greutatea maximă: 150 kg
  • Distanța dintre trepte: 40 cm
  • Număr de trepte: 7

Pentru a instala stabilizatorul inferior, este necesar să se îndepărteze nitul de la picioarele scării, care fixează piciorul împotriva deteriorării în timpul transportului.

Parametri suplimentari

Categorie: SCĂRI TELESCOPICE
Garanţie: 7 ani
productType: ladder
Lungimea scării [mm]: 2700
Greutatea scării [kg]: 7,2
Capacitate maximă [kg]: 150
Numărul de clase: 7

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: