Scară telescopică 1x11, înăltime 3,2 m

Cod: ZEBRIK1X11T
619 lei 511,57 lei fără TVA
a epuizat stocul
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

ZARUKA01-NEWTRANS

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Scară telescopică 1x11, înăltime 3,2 m

Căutați un instrument ușor, compact, ușor de transportat și absolut versatil pentru lucrul la înălțime? Scara telescopică va îndeplini cu ușurință toate așteptările dumneavoastră. Construcția modernă compusă din tuburi de aluminiu de diferite diametre permite rabatarea scării în dimensiuni incredibil de mici. Carcasa elegantă neagră vă ajută să transportați și să depozitați scara foarte ușor. De acum nu mai trebuie sa aveți atelier sau o pivniță. Nu aveți nevoie de mânere speciale pentru a transporta scara. O puteți pune sub pat, într-un dulap sau o puteți lăsa în portbagajul mașinii.

Scara telescopică poate fi adaptată cu ușurință la condițiile și la înălțimea pe care doriți să o atingeți. Datorită designului său ingenios, este ușor și simplu de pliat sau desfăcut. Pur și simplu ridicați picioarele sale tubulare și extindeți scara. Este ușoară și încape cu ușurință în mașină atunci când este pliată.

1. Picioare din elastomer antiderapante de culoare neagră pentru stabilitate atunci când se lucrează la înălțime.

2. Stabilizator lat și puternic din aluminiu, care respectă standardul EN 131-1 și asigură siguranță la locul de muncă.

3. Carcasă neagră elegantă cu mânere confortabile pentru transport și depozitare ușoară a scării.

4. Centură puternică și rezistentă care previne separarea necontrolată a pofilelor la transportul scării.

5. Dispozitiv practic de blocare a profilului din plastic de primă clasă, care permite extinderea scării la lungimea necesară.

6. Profile extensibile de diferite diametre care permit rabatarea scării la o dimensiune minimă.

Cel mai mare avantaj al scării telescopice este, fără îndoială, compactitatea sa de neegalat. Niciun alt design nu se compară cu designul de cupă și articulație sferică al acestui model. Este de necrezut că o scară de până la 440 cm lungime poate încăpea într-un spațiu de depozitare de doar 100 cm înălțime și 50 cm lățime. Magie? Nu, nu este magie! Aceasta este o soluție inovatoare și foarte practică, care vă va rezolva problema cu spațiu de depozitare pentru o scară clasică. Investiți într-o unealtă care să se potrivească în dulap, portbagaj sau pe care o puteți transporta cu ușurință în geanta cu mânere care face parte din pachet. Dimensiunile mici ale scării în stare pliată o fac ușor de transportat și depozitat, dar nu numai. Aceasta înseamnă că o puteți folosi chiar și în locuri în care nu ați putea transporta o scară lungă și solidă, de exemplu din cauza unei intrări foarte mici sau a unui pasaj îngust la locul de muncă.

  • Lungime totală: 320 cm
  • Înălțime de lucru: 450 cm
  • Dimensiuni la transport: 48 x 8,5 x 82 cm
  • Greutate: 8,3 kg
  • Sarcina maximă: 150 kg (în conformitate cu EN-131)
  • Distanța dintre trepte: 30 cm

Încă nu vă puteți decide? Nu sunteți sigur dacă scara telescopică ÎNALTĂ este potrivită pentru munca pe care ați planificat-o? Nu sunteți sigur dacă va fi suficient de lungă? Nu vă faceți griji pentru detalii, puteți ajusta cu ușurință lungimea scării la nevoile dvs. actuale în câteva minute. Datorită designului inovator bazat pe profile retractabile, puteți cumpăra o singură scară universală, a cărei înălțime de lucru depinde în primul rând de nevoile dumneavoastră. Pur și simplu glisați în afară numărul adecvat de extensii și setați scara la lungimea dorită. Astfel, o singură scară poate fi folosită la fel de bine pentru lucrări în interiorul apartamentelor mici, precum și pentru lucrări în aer liber, cum ar fi curățarea jgheaburilor. Nu aveți un depozit sau garaj? Nu vă umpleți spațiul cu lucruri inutile. Cumpărați o scară compactă care este potrivită pentru multe locuri de muncă diferite!

Geanta este făcută pe măsură, așa că va oferi protecție suplimentară pentru scara dvs.. Dacă nu aveți unde să puneți scara, puneți-o pur și simplu în geanta neagră, care se potrivește cu orice! Geanta este realizată dintr-un material durabil care protejează scara de deteriorări mecanice minore, zgârieturi etc.

Pentru a instala stabilizatorul inferior, este necesar să se îndepărteze nitul de la picioarele scării, care fixează piciorul împotriva deteriorării în timpul transportului.

Parametri suplimentari

Categorie: Scări de aluminiu CLASIC
Garanţie: 7 ani
productType: ladder
Înălțimea de lucru [mm]: 4500
Lungimea scării [mm]: 3200
Portanța maximă [kg]: 150
Număr fuscele: 11
Greutate scară [kg]: 8,3
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: