Scară telescopică multifuncțională PROFI 2x5, înălțime 3,2 m, negru si galben

Cod: ZEBRIK2X5TCCZ
719 lei 594,21 lei fără TVA
În stoc (>10 buc)

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Scară telescopică multifuncțională PROFI 2x5, înălțime 3,2 m, negru si galben

Scara telescopică profesională multifuncțională cu trepte 2x5 este soluția universală pentru casa, cabana sau grădina dumneavoastră. Construcția modernă compusă din profile de aluminiu cu diametre diferite și două articulații din oțel permite ca scara să fie pliată în dimensiuni incredibil de mici (dimensiunea pachetului 86x20x52 cm). În câteva momente, o puteți transforma într-o scară dublă cu înălțimea de până la 1,6 m sau într-o scară dreaptă cu o înălțime de până la 3,2 m. Cele mai importante caracteristici ale scării sunt flexibilitatea și versatilitatea acesteia. 

Scara telescopică pliată este depozitată într-un sac de transport. Este ușor de transportat și de depozitat. Este ușoară și încape ușor în mașină atunci când este pliată. Este fabricată din materiale de calitate care o fac durabilă și sigură în același timp. Sarcina maximă garantată a scării este o încărcătură maximă de 150 kg.

O mulțime de moduri de utilizare, ușor de manevrat

Scara telescopică multifuncțională este ușor de adaptat la situație. Dacă trebuie să lucrați la înălțimi de până la 2,5 metri de la sol, folosiți-o ca scară în formă de A. În funcție de nevoile dumneavoastră, puteți extinde unele sau toate părțile scării pentru a obține înălțimea corespunzătoare.

Dacă aveți nevoie de o scară mai lungă și dreaptă pentru munca dvs., o puteți îndrepta datorită articulațiilor din mijloc. Apoi, pur și simplu utilizați numărul necesar de părți ale scării pentru a crea o scară dreaptă, pe care apoi o sprijiniți de un perete sau de un alt punct fix. Astfel se obține rapid o scară cu o lungime de până la 3,2 m.

Datorită designului ingenios și articulațiilor din oțel, scara poate fi pliată sau desfășurată ușor și simplu. Pur și simplu ridicați și extindeți picioarele. Elementele de blocare încorporate se fixează la locul lor și fixează în siguranță treptele individuale.

Folosiți articulațiile de oțel pentru a ajusta unghiul în care cele două jumătăți ale scării trebuie să se prindă. Acest lucru finalizează manipularea scării și puteți continua în siguranță munca planificată. După ce lucrarea este terminată, eliberați elementele de siguranță, reglați din nou articulațiile de oțel și pliați scara la loc.

Specificațiile tehnice ale scării:

  • Lungime totală: 320 cm (2x160 cm)
  • Lungime pliată: 86 cm
  • Dimensiuni de transport: 86x20x52 cm
  • Greutate: 12,5 kg
  • Numărul de trepte: 10 (5 pe fiecare parte)
  • Sarcina maximă: 150 kg
  • Distanța dintre trepte: 30 cm
  • Posibilitatea de extindere individuală a segmentelor
  • Scara poate fi de asemenea, utilizată pentru a lucra pe scări (diferite niveluri ale podelei).

Pentru a instala stabilizatorul inferior, este necesar să se îndepărteze nitul de la picioarele scării, care fixează piciorul împotriva deteriorării în timpul transportului.

Parametri suplimentari

Categorie: SCĂRI TELESCOPICE
Garanţie: 7 ani
productType: ladder
Lungimea scării [mm]: 3200
Greutatea scării [kg]: 12,50
Capacitate maximă [kg]: 150
Numărul de clase: 10

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: