Scară PROFI 3x11 aluminiu, 3 piese, înăltime de lucru până la 7,55 m, ALOSS

Cod: ZEBRIK3X11ALOSS
1 529 lei –22 %
Scară PROFI 3x11 aluminiu, 3 piese, înăltime de lucru până la 7,55 m, ALOSS
1 529 lei –22 % 1 189 lei 982,64 lei fără TVA
În stoc (1 buc)

ZARUKA01-NEWTRANS

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Scară PROFI 3x11 aluminiu, 3 piese, înăltime de lucru până la 7,55 m, ALOSS

Scară profesională multifuncțională din aluminiu de calitate superiară. Datorită construcției din aluminiu, scara este uşoară iar treptele antiderapante cu caneluri sporesc siguranța la locul de muncă. Această scară are până la 7 poziții de lucru diferite și poate fi asamblată ca o scară clasică, eventual ca o scară în formă de „A”. Datorită bazei late, puteți lucra cu scara și pe un teren denivelat. Această scară este potrivită pentru utilizarea la cabană sau grădină și poate fi folosită și de meșteri.

Construcția robustă a scării, profilele laterale puternice și treptele oferă o siguranță ridicată a scării. Fiecare atașament este fixat pe loc cu cârlige din oțel galvanizat foarte puternice și durabile.

Suprafața special procesată și cilindrul din poliamidă facilitează alunecarea elementelor individuale ale scării, protejează împotriva frecării, măresc durata de viață a scării, facilitează utilizarea scării. De ce sunt atașamentele atât de importante? Datorită suprafeței din poliamidă și unei role speciale, frecarea este eliminată de fiecare dată când elementele scării sunt introduse sau îndepărtate, iar scara este ca nouă și după mulți ani. Scările fără această soluție se uzează și, prin urmare, trebuie înlocuite mult mai des.

Gradul mare de stabilizare oferă o asigurare suficientă a scării împotriva înclinării laterale.

drabina 3x11 aloss

Manoperă de înaltă calitate. Ghidaje puternice din oțel vopsite în roșu. Capetele scării sunt echipate cu capace din plastic antiderapante.

drabina 3x11 aloss

Stabilizatoarele sunt echipate cu două picioare de siguranță. Piciorul este din plastic cu crestături speciale care au efect antiderapant.

 drabina 3x11 aloss

Scara este asigurată împotriva extensiei excesive prin curele puternice, durabile și rezistente la intemperii, care sunt nituite la scară. Această caracteristică asigură utilizarea în siguranță a scării.

drabina 3x11 aloss

Cârligele speciale de siguranță, de înaltă calitate, realizate din aluminiu foarte durabil, cu o construcție solidă, asigură extinderea scării (de la treaptă la treaptă).

drabina 3x11 aloss

Parametri suplimentari

Categorie: Scări de aluminiu DIN TREI PIESE
Garanţie: 7 ani
Greutate: 0.5 kg
Lungimea de transport [mm]: 3150
productType: ladder
Înălțimea de lucru [mm]: 7550
Lungimea scării [mm]: 7110
Lălțimea scării [mm]: 440
Portanța maximă [kg]: 150
Greutatea scării [kg]: 18,3
INTIME_NONCOMBINABLE_GROUP: 1

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp:

Please log in again

We are sorry for interrupting your flow. Your CSRF token is probably not valid anymore. To keep your e-shop secure, we need you to log in again.

Thank you for your understanding.

Autentificare