Scară profesională MAX 3x7 din aluminiu, din 3 elemente, înălțime de lucru până la 5,3 m

Cod: ZEBRIK3X7DRABESTM
1 639 lei 1 354,55 lei fără TVA
În stoc (>10 buc)

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Scară profesională MAX 3x7 din aluminiu, din 3 elemente, înălțime de lucru până la 5,3 m

Scara profesională MAX din trei piese oferă multiple utilizări. De asemenea, include mai multe caracteristici practice care vă ușurează munca și vă asigură siguranța. Scara este fabricată din aluminiu, ceea ce se reflectă în greutatea sa acceptabilă. Aceasta cântărește puțin sub 13 kg. Prin urmare, manipularea acesteia este foarte ușoară. Când este pliată, ocupă un spațiu de 212x16x45 cm. Scara este conformă cu standardul european EN 131.

O adaptați la necesitatea dumneavoastră. Puteți utiliza ca o scară clasică, scară prelungită sau scară dreaptă lungă cu o înălțime de lucru de până la 5,3 m. Datorită designului, scara poate fi utilizată și pentru a lucra pe trepte (a treia parte este pusă pe una dintre părți în sens invers, extinzând astfel partea laterală și nivelând diferența de înălțime a scărilor).

scară MAX 3x7

Caracteristicile importante care sporesc siguranța atunci când se lucrează pe scară includ un stabilizator și picioare speciale. Stabilizatorul este înșurubat în partea de jos a primei părți a scării, lărgind astfel baza scării, făcând-o mai stabilă și împiedicând-o să se încline în lateral.

Picioarele celei de-a doua părți a scării au suprafețe de contact cauciucate. Datorită acestora, scara nu alunecă pe suprafețe netede și, în același timp, elementele de cauciuc împiedică zgârierea podelei. În același timp, picioarele pot fi rotite la 90 de grade și pot fi înfipte în solul moale prin intermediul unor vârfuri de aluminiu. Veți aprecia această caracteristică practică, de exemplu în grădină, unde vârfurile împiedică scara să alunece pe iarbă sau pe solul moale.

picioarele scării

Un alt element de siguranță important este reprezentat de cârligele de prindere. După setarea lungimii dorite a scării, treapta corespunzătoare se fixează în ele, asigurând astfel scara împotriva mișcării spontane a părților individuale. Manipularea ulterioară a piesei este posibilă numai după ce blocajele au fost din nou eliberate. Veți aprecia această caracteristică nu numai atunci când lucrați, ci și atunci când transportați scara.

fixarea scării

Nu în ultimul rând, veți aprecia roțile din cauciuc, care facilitează manevrarea scării. Sprijiniți scara de un perete sau de o fațadă și folosiți roțile pentru a o deplasa în sus. Munca este atât mai confortabilă și nu trebuie să vă faceți griji că veți zgâria peretele cu scara. În cazul în care roțile nu se potrivesc în anumite situații, acestea pot fi deșurubate cu ușurință de pe scară în scurt timp.

roți de scară

Specificațiile tehnice ale scării:

 • Lungimea scării atunci când este deschisă: 441 cm
 • Lungime când este pliată: 212 cm
 • Dimensiunile de transport: 212x16x45 cm
 • Distanța dintre trepte: 29 cm
 • Lățimea scării: 45 cm (90 cm cu stabilizator)
 • Greutatea: 13 kg
 • Număr de trepte: 21 (7 pe fiecare element)
 • Capacitatea scării: 150 kg 
 • Dimensiunea profilului: 2x7 cm
 • Dimensiunea profilului treptelor: 2,8x2,8 cm
 • Dimensiunea stabilizatorului: 2x7x90 cm

dimensiunile scării MAX 3x7

Parametri suplimentari

Categorie: Scări de aluminiu DIN TREI PIESE
Garanţie: 7 ani
Materialul utilizat la construcție: Aluminiu
productType: ladder
Lungimea scării [mm]: 4410
Greutatea scării [kg]: 13
Capacitate maximă [kg]: 150
Lățimea scării [mm]: 450
Numărul de clase: 3x7

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: