Cărucior transport marfă pliabil cu o capacitate de 150 kg

Cod: KOLECKO150
355 lei –34 %
4484 1 profesionalni pozinkovane ocelove kolecko 150 kg
355 lei –34 % 235 lei 194,21 lei fără TVA
Vyprodáno
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

TRANS

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Roabă profesională din oțel galvanizat 150 kg

 

Ușoară, versatilă și economică - roaba de grădină cu o capacitate de 130 de litri și o capacitate maximă de încărcare de 210 kg. Este perfectă pentru munca zilnică în grădină și în casă, dar și pentru lucrări de renovare sau mici lucrări de construcție. Iată ce face ca aceasta să fie una dintre cele mai bine vândute roabe de pe piață.

 1

PARAMETRI TEHNICI

 • Sarcina maximă 150 kg
 • Capacitate de încărcare 95 l
 • 2 roți de cauciuc pe jante puternice și durabile din de oțel 4,00-6
 • Dimensiuni roți: diametru 320 mm , lățime 85 mm
 • Axe puternice și durabile cu diametrul de 10 mm
 • Cadru realizat din tub de oțel de 26 mm
 • Corp din oțel galvanizat la cald, presat dintr-o singură bucată de oțel
 • Greutate 7 kg
 • Certificat de siguranță CE
 

DIMENSIUNI

 • Lungime: 125 cm
 • Lățime: 60 cm
 • Înălțime: 57 cm
 • Lungimea corpului: 80 cm
 • Lățimea corpului: 60 cm
 • Adâncime: 20 cm
 

CARACTERISTICI GENERALE

 • Cadru tubular din oțel gros, complet galvanizat la cald
 • Corp gros de 0,7 mm cu margini rulate
 • Roți gonflabile robuste cu rulmenți cu bile
 • Presărat zincat 130 l zincat coca galvanizat
 • Mânere realizate din polietilenă durabilă și antiderapantă
 • Plastic fără substanțe periculoase
 • Formă confortabilă și ergonomică
 • Perfect echilibrat pentru o utilizare ușoară în fiecare zi
 • Asamblare ușoară și rapidă (roata vine asamblată)

8f6dc2072665a450d8568add3b4f6313

 
 1. Mânere turnate și antiderapante din polietilenă durabilă
 2. Mânere ergonomice
 3. Picioare bine proiectate pentru stabilitatea roabei
 4. Găleată din oțel galvanizat la cald, cu o capacitate de 95 de litri, presată dintr-o singură bucată de oțel pe o presă specială.
 5. Roată solidă din cauciuc cu rulmenți cu bile, montată pe o jantă din oțel
 
 

UN INSTRUMENT PENTRU TOATĂ LUMEA
Roaba de grădină flexibilă, ușoară și manevrabilă este, fără îndoială, instrumentul de lucru perfect pentru toată lumea. Este ideal pentru a lucra în grădină - tăierea ierbii, plivitul? Nicio problemă, roaba noastră se poate ocupa cu ușurință de astfel de sarcini și, datorită cadrului tubular sudat robust de 26 mm și a corpului turnat, se poate ocupa cu ușurință și de mici reparații sau lucrări de construcție. Convingeți-vă că acesta este instrumentul potrivit pentru dumneavoastră!

1

Galvanizare la cald - DURATĂ DE VIAȚĂ LUNGĂ
Roata este galvanizată la cald. Galvanizarea la cald este o metodă bine cunoscută și foarte eficientă de protecție a structurilor de oțel împotriva coroziunii. Întregul proces constă în mai multe etape: tratarea, degresarea, clătirea, spălarea, decaparea suprafețelor, topirea, uscarea și, în final, galvanizarea propriu-zisă, care constă în aplicarea stratului de zinc în zinc topit. Galvanizarea la cald nu numai că protejează perfect suprafața de efectele dăunătoare ale umidității, dar o protejează eficient și de condițiile meteorologice nefavorabile, de zgârieturi și de alte deteriorări mecanice. Căutați o unealtă care să reziste ani de zile? Investiți în una dintre roabele noastre!

CELE MAI BUNE ROABE DE PE PIAȚĂ, CU O GREUTATE MAXIMĂ DE ÎNCĂRCARE DE 150 kg
Roaba turnată mai mare este echipată cu roți din cauciuc de înaltă calitate 4.80/4.00-8 cu un diametru standard de 400 mm și o grosime crescută de 90 mm cu o supapă automată. Acestea sunt unele dintre cele mai bune roți disponibile pe piață, cu anvelope reșapate fabricate din compuși de cauciuc de cea mai bună calitate pentru a asigura durabilitatea și rezistența la deteriorare. Utilizarea anvelopelor de cauciuc asigură stabilitatea roții chiar și pe terenuri dificile, noroioase și mlăștinoase, precum și o manevrabilitate excelentă. Pentru cea mai mare capacitate de încărcare - până la 210 kg - roțile noastre sunt echipate cu jante din oțel presat și o axă foarte rezistentă cu diametrul de 12 mm.

4

CUVĂ PRESATĂ GALVANIZATĂ LA CALD - PUR ȘI SIMPLU INDESTRUCTIBILĂ
Avantajul incontestabil al roabei este corpul său solid și durabil. Este presată într-o presă specială dintr-o singură bucată de oțel și galvanizată la cald pentru a îndeplini cele mai înalte standarde de calitate. Procesul de presare a eliminat posibilitatea apariției fisurilor în îmbinările sudate, care pur și simplu nu există aici. În plus, cuva are margini curbate care o întăresc în mod semnificativ și previn posibilele leziuni. Galvanizarea la cald protejează cuva nu numai împotriva coroziunii, ci și împotriva deteriorării mecanice sau a zgârieturilor, ceea ce garantează o durată de viață lungă a roții. Găurile speciale de montare sunt ștanțate cu precizie în corpul cuvei pentru a facilita înșurubarea la cadru.

3

SIGURANȚĂ ȘI ERGONOMIE - PENTRU CONFORT LA LOCUL DE MUNCĂ!
Cele mai sigure și mai confortabile cărucioare de pe piață sunt cele al căror design nu a fost subestimat - acesta este al nostru! Am luat în considerare mulți factori atunci când am proiectat căruciorul. Printre altele, înălțimea utilizatorului mediu. În acest fel am creat un produs ergonomic și confortabil. Un produs pe care îl veți folosi fără dureri de spate! În plus, am echipat roțile noastre cu polietilenă antiderapantă și mânere special profilate care asigură o prindere confortabilă și fermă. Este imposibil de ignorat faptul că polietilena este un plastic foarte durabil, care nu conține substanțe periculoase și este sigur pentru mediu.

5

MARCAREA CE GARANTEAZĂ SIGURANȚA
Fiecare roată care părăsește depozitul nostru este marcată CE. Aceasta garantează calitatea și siguranța produsului pe care îl vindem. Puteți fi siguri că roaba îndeplinește toate cerințele de siguranță, este confortabilă și ergonomică, a fost proiectată și testată în mod corespunzător și că plasticul utilizat la fabricarea ei nu conține substanțe nocive și nu este dăunătoare pentru mediu.

4436cfbe6042b42cb59734597ac8aeb8

Parametri suplimentari

Categorie: CĂRUCIOARE DE MARFĂ ȘI CĂRUCIOARE
Garanţie: 2 ani
Lungime [mm]: 1250
Înălțimea căruciorului [mm]: 570
Roți: Gonflabil
Greutate [kg]: 7
productType: cart
Capacitatea de încărcare [kg]: 150
Diametrul roții [mm]: 320
Volum [litri]: 95
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp:

Please log in again

We are sorry for interrupting your flow. Your CSRF token is probably not valid anymore. To keep your e-shop secure, we need you to log in again.

Thank you for your understanding.

Autentificare