Cărucior de marfă pliabil cu portanta 280 kg -KÉK

Cod: RUDL280Z
615 lei –20 %
Cărucior de marfă pliabil cu portanta 280 kg -KÉK
615 lei –20 % 489 lei 404,13 lei fără TVA
a epuizat stocul
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Garanția la acest cărucior nou este de 2 ani, expediem imediat!

TRANS

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Cărucior de marfă pliabil cu portanta 280 kg -KÉK

Căruciorul pentru transport marfă universal este un instrument indispensabil pentru toate tipurile de lucrări de depozitare. De asemenea, este ideal pentru lucrări de renovare și grădinărit. Construcția sa pliabilă, ușoară și durabilă permite o sarcină de până la 280 kg. Nu este de mirare că este unul dintre bestsellerurile noastre.

1

PARAMETRI TEHNICI

 • Culoarea: galbenă
 • Înălțimea: 113 cm
 • Lățimea: 56 cm
 • Lungimea la desfășurare: 53 cm
 • Lungimea la pliere: 18 cm
 • Lungimea cadrului pliabil: 53 cm
 • Sarcina maximă: 280 kg
 • Greutatea totală: 12,5 kg
 • Roți cu diametrul de 280 mm și lățimea de 85 mm
 • Roți gonflabile robuste 3.00-4 / 280x85
 • Cadru tubular din oțel acoperit cu pulbere cu diametrul de 26 mm
 • Osie grea cu diametrul de 12 mm
 • Construcție din oțel complet sudată

PROPRIETĂȚI

 • Cadru robust cu o capacitate de încărcare maximă de 280 kg
 • Cadru tubular de de 26 mm robust cu o construcție solidă din oțel
 • Platforma din oțel solidă extrem de puternică
 • Cadrul rabatabil maximizează capacitatea de încărcare
 • Mânerele rezistente cu protecție pentru mâini din polietilenă antiderapantă
 • Placă de oțel care protejează roțile împotriva deteriorării
 • Roți gonflabile de înaltă rezistență
 • Material sigur pentru mediu
 • Formă ergonomică, confortabilă și sigură
 • Pentru transportul lemnului de foc se pot monta adaptoare din oțel

 

CONSTRUCȚIA CĂRUCIORULUI

 3

 1. Placă din oțel pentru adaptoare suplimentare pentru transportul lemnelor de foc pentru întărirea structurii.

 2. Adaptoare din oțel pentru transportul lemnelor de foc.

 3. Punct de montare pentru adaptoare din lemn.

 4. Cadru pliant mare de 53 cm pentru o capacitate de încărcare mai mare.

 5. Platformă fixă din tablă de oțel.

 6. Roți gonflabile robuste

 7. Capace pentru roți din tablă de oțel robustă.

 8. Armături laterale ale structurii căruciorului

 9. Autocolant de siguranță cu marcaj CE.

 10. Mâner din poliuretan antiderapant cu protecție pentru mâini.

CĂRUCIOR - VERSATIL ȘI MULTIFUNCȚIONAL

Căruciorul este un instrument foarte versatil, în principal datorită platformei sale rabatabile, care permite utilizarea multiplă. Puteți transporta confortabil obiecte mai mici sau chiar și obiecte mai mari după așezarea platformei. Căruciorul poate înlocui astfel cu ușurință un cărucior de transport cu platformă. Dar asta nu este tot! Datorită adaptoarelor special concepute care pot fi montate cu ușurință, puteți transforma căruciorul într-un cărucior mare pentru transportul lemnelor de foc sau a crengilor. Prin urmare, acest instrument multifuncțional este potrivit nu numai pentru gospodărie, ci și pentru construcție sau în depozite. Puteți utiliza căruciorul nostru 3in1 în mai multe moduri diferite.

 1. Cu cadru pliat - pentru transportul obiectelor mici, cum ar fi cutii de carton.
 2. Cu cadru de încărcare lung de 53 cm desfășurat - pentru transportul obiectelor mari, cum ar fi mai multe cutii de carton sau articole mai mari.
 3. Cu adaptoare înșurubate care împiedică căderea obiectelor libere - pentru transportul lemnelor de foc.

1

CĂRUCIOR STRUCTURĂ - SUDATĂ CU DURATĂ DE VIAȚĂ LUNGĂ

Căruciorul se caracterizează printr-o construcție a cadrului foarte puternică și durabilă, pe care am realizat-o datorită metodei de sudare. Ca urmare, are o capacitate de transport mult mai mare în comparație cu cărucioarele cu construcția cu șurub. Rigiditatea întregii structuri este, de asemenea, foarte influențată de forma și de tipul de țevi utilizate. Căruciorul nostru este perfect echilibrat și sudat din tuburi de oțel cu un diametru de 26 mm. În plus, întreaga structură este protejată împotriva coroziunii prin acoperirea cu pulbere. Cumpărați căruciorul nostru astăzi cu o garanție de viață lungă!

4

PLATFORMĂ DE TRANSPORT MARE FIXĂ ȘI PLIABILĂ

Căruciorul este echipat cu două platforme. Acest lucru îl face unul dintre cele mai versatile instrumente de acest tip de pe piață. O platformă mică dar solidă din tablă de oțel garantează posibilitatea de a transporta sarcini mai mici cu o greutate de până la 280 kg. Este proiectată astfel încât să poată fi introdusă cu ușurință sub obiectul transportat. Platforma mare rabatabilă din tuburi de oțel permite transportul de sarcini mai mari. În plus, ambele platforme au margini rotunjite pentru a preveni eventuale deteriorări ale sarcinii.

5

ROȚI GONFLABILE CU REZISTENȚĂ RIDICATĂ

Știm că, calitatea roților la cărucioare este extrem de importantă, nu numai pentru rezistența căruciorului în sine, ci mai ales pentru siguranța utilizatorilor. De aceea, acest cărucior este echipat cu roți gonflabile de înaltă calitate tip 3.00-4 cu o supapă auto cu diametrul de 280 mm și lățimea de 85 mm (folosim roți mai late pentru a spori confortul de lucru). Anvelopele reșapate sunt fabricate dintr-o compoziție specială din cauciuc cu proprietăți antiderapante. Acest lucru garantează stabilitate și manevrabilitate excelentă chiar și în condiții foarte dificile, cum ar fi terenul noroios și alunecos. Capacitatea mare de încărcare a roților grele se realizează și prin utilizarea unei jante din plastic din polimeri. Ce avantaje oferă față de o jantă din oțel?

 • un produs cu o structură scheletică omogenă rezistă la solicitări mai mari decât oțelul.
 • are rigiditate și stabilitate mai mare
 • are o rezistență uniformă pe întreaga suprafață
 • este mai ușor
 • are o rezistență ridicată la condițiile meteorologice nefavorabile
 • este complet rezistent la coroziune
 • plasticul din polimeri nu dăunează mediului și nu este toxic.

Roata este fixată cu un dop special de prindere adaptat la diametrul osiei sale de oțel.

6

CĂRUCIOR MARFĂ - PROTECȚIE ROȚI ȘI STABILIZARE SUPLIMENTARĂ

În plus, roțile noastre gonflabile de înaltă calitate sunt protejate împotriva deteriorării mecanice de plăcile de oțel sudate pe structura cadrului. Acest tip de protecție a roților este o soluție inovatoare și foarte utilă, care protejează nu numai roțile în timpul funcționării zilnice, ci și sarcina în sine. O altă funcție a acestor capace din oțel este de a stabiliza roțile în timpul conducerii și de a susține sarcina transportată.

7

SIGURANȚĂ ȘI CONFORT LA MUNCĂ

O prindere confortabilă și sigură atunci când transportați sarcini grele este esențială. Garantează nu numai confortul, ci și siguranța utilizatorului. De aceea, căruciorul nostru este echipat cu mânere speciale antiderapante, cu o protecție pentru mâini inovatoare. Acest scut protejează împotriva șocurilor sau abraziunilor în timpul lucrului. În plus, mânerele sunt fabricate din plastic de înaltă calitate, rezistent la deteriorări mecanice și la intemperii. Ergonomia însăși are o mare influență asupra confortului utilizării căruciorului nostru. Am creat un instrument universal pentru munca confortabilă a unui utilizator obișnuit. Unele produse de acest tip au o înălțime redusă pentru a economisi material. Acest lucru este complet inacceptabil pentru noi. Nu reducem dimensiunea construcției, deoarece dorim ca produsul nostru să fie ergonomic și adaptat pentru o muncă confortabilă.

8

SIGURANȚĂ CONFIRMATĂ DE ETICHETA CE

Căruciorul poartă un autocolant cu marcajul CE, ceea ce confirmă faptul că, în timpul producției s-a ținut cont de cele mai înalte standarde. Fiind una dintre puținele companii de pe piață, ne asigurăm că bunurile pe care le vindem sunt certificate. În acest fel puteți fi siguri că ați cumpărat un produs sigur și confortabil.

9

CĂRUCIOR MARFĂ - ESENȚIAL PENTRU TRANSPORTUL DE LEMNE

Instrumentele universale au caracteristica de a combina funcțiile mai multor articole, economisind spațiu, timp și, mai ales, bani. Acest cărucior este un astfel de instrument. Datorită adaptoarelor speciale cu patru șuruburi, acesta poate fi transformat într-un cărucior confortabil pentru transportul lemnelor de foc. Economisiți timp și bani - utilizați același instrument de lucru acasă și la firmă.

10

ASPECT ESTETIC, CALITATE ÎNALTĂ, ACOPERIRE CU PULBERE

Ne asigurăm că produsele pe care le comercializăm sunt întotdeauna de cea mai înaltă calitate. De aceea, acordăm o atenție deosebită și aspectului estetic. Datorită stratului de pulbere, care constă în aplicarea particulelor electrificate de vopsea albastră pulbere pe tuburile de oțel ale cadrului nostru, instrumentul este rezistent la coroziune, dar, de asemenea, arată pur și simplu bine.

11

CĂRUCIOR MARFĂ - GARANTAT CEA MAI BUNĂ ACHIZIȚIE!

În fiecare zi, ne străduim ca produsele noastre să combine cele mai importante două caracteristici pentru clienții noștri: calitate ridicată și preț scăzut. Ambele caracterizează acest cărucior. Acest lucru se datorează faptului că este produsul nostru de bază. Am reușit să obținem o înaltă calitate pe baza multor ani de cercetare, testare și găsirea furnizorilor potriviți. Prețul mic este garantat de acordurile noastre cu furnizorii și de opțiunile logistice. Alăturați-vă astăzi grupului nostru de clienți mulțumiți și nu uitați că suntem aici pentru a vă ajuta și a vă susține pe toată perioada post-vânzare.

CONŢINUTUL AMBALAJULUI

 • cărucior cu cadru pliabil
 • adaptoare pentru transportul lemnelor
 • set de șuruburi pentru fixarea adaptoarelor
 • placă de armare pentru adaptoare
 • set de șuruburi pentru fixarea plăcii
 • roată gonflabilă 2 buc
 • dopuri pentru fixarea roților 2 buc

Parametri suplimentari

Categorie: CĂRUCIOARE DE MARFĂ ȘI CĂRUCIOARE
Garanţie: 2 ani
Înălțimea căruciorului de marfă [mm]: 1130
Lălțimea căruciorului de marfă [mm]: 560
Lungimea platformei [mm]: 340
Lălțimea platformei [mm]: 530
Portanță [kg]: 280
Roți pentru scară: Nu
Platformă de descărcare: Da
Mâner telescopic: Nu
Roți: Gonflabile
Diametrul roților [mm]: 250
productType: cart
Greutatea [kg]: 12,5
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: